Gorica Open 2017.

Gorica Open 2017.

Kao i prošle godine evo nas opet, drugi puta DŠR Kop Tur  organizira turnir  za trojke (M+Ž) u odbojci na pijesku pod nazivom „Gorica Open 2017.“
Projekt se sastoji od mješovitog seniorskog rekreativnog turnira trojki.

 TURNIRI ODBOJKE NA PIJESKU

Rekreativni turnir će trajati  tri dana i biti će koncipiran na način da se odigra što veći broj utakmica. Prihod skupljen od turnira će se djelomično dati u nagradni fond, a djelomično uložiti  za održavanje terena i čitavog projekta.  Turnir će imati dodjelu odličja i nagrada za prvo, drugo, treće i četvrto mjesto.  Svaki sudionik turnira će imati osiguran topli obrok i piće.

Prijaviti se mogu mješovite trojke, uz mogućnost jedne zamjene. Ovisno o broju prijavljenih ekipa dan prije samog turnira će se odredit sustav igre. Kotizacija po ekipi iznosi 150 kn, a sami turnir počinje u petak u poslije podnevnim satima. Datum odigravanja je predviđen zadnji vikend u kolovozu ili prvi vikend u rujnu ovisno o vremenu.

Utakmicu otvorenja će izvest  gradonačelnik ili pročelnik za sport sa svojom ekipom, a turnir će se nastaviti  tijekom čitave subote i nedjelje. Kao i prošle godine mjeriti će se brzina udarca u muškoj i ženskoj kategoriji. Finale i dodjela nagrada se predviđa oko 22:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *